Ujësjellës Kanalizime Tiranë

Mënyrat e Pagesës


FATURA ONLINE

Pranë arkave dhe sporteleve të UKT-së

Easy Pay

Zyrave të Postës Shqiptare

BKT

Credins Bank

Intesa SanPaolo Bank

Union Bank

Western Union

NBG

Procredit Bank

ABI

AK-Invest

Societe General Albania

e-Albania

FiBank

Alpha Bank

Tirana Bank

UBA

Raiffeisen Bank

Adresa

Rruga "Konferenca e Pezës"

Telefon

Ujësjellës Kanalizime Tiranë © 2023. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Na ndiqni:

Ujësjellës Kanalizime Tiranë © 2023. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Na ndiqni: