UKT njofton se për shkak të reshjeve të dendura të shiut, gjatë natës ka ndodhur një rrëshqitje masive dheu përgjatë tubit kryesor që furnizon zonën e Tiranës së Re, Komunës së Parisit, Qesarakë, Shkozë, Sauk, Sanatorium dhe Qyteti Studenti. Rrëshqitja e dheut ka shkaktuar dëmtime serioze në këtë tub.

Për këtë arsye këto zona të Tiranës do të kenë kufizime të furnizimit me ujë.

UKT po punon intensivisht për zgjidhjen e situatës, duke angazhuar të gjitha forcat në terrenin e vështirë të zonës.

 

Falenderojmë të gjithë qytetarët e Tiranës për mirëkuptimin!

foto ukt jpg