Pas denoncimit të bërë publik nga banorët e rrugës “Mentor Xhemali” në Selitë, UKT sha ka çuar menjëherë në terren skuadrat e saj të punëtorëve.
Nga konstatimet në vend u verifikua se nga dëmtimi i tubacioneve, uji i pijshëm derdhej në rrugë duke shkaktuar probleme jo vetëm në furnizimin me ujë të pijshëm, por duke përmbytur edhe rrugën.
Pavarësisht kushteve jo të favorshme dhe errësirës, puntorët e UKT-së kanë bërë të mundur riparimin brenda orëve të natës të këtij defekti.
UKT sha fton qytetarët që të bashkëpunojnë për çdo rast ku ka një problem dhe në të njëjtën kohë të kontribuojnë duke mos hedhur mbeturina plastike në tubat e shkarkimit apo edhe rrugë, të cilat shpesh janë shkaku kryesor i bllokimit të pusetave në raste reshjesh.

selita