Përfundon me sukses riparimi i defektit të rëndë, i ndodhur tre ditë më parë si pasojë e rrëshqitjes së dherave përgjatë tubit kryesor që furnizon me ujë zonën e Tiranës së Re, Komunën e Parisit, Qesarakë, Shkozë, Sauk, Sanatorium dhe Qytet Studentin.
Puntorët dhe stafi i UKT-së kanë punuar gjatë gjithë kohës, për të riparuar në kohë tubin e dëmtuar, punë e cila vështirësohej për shkak të terrenit të vështirë.
Gjatë kësaj kohe UKT ka bërë maksimumin që gjatë riparimit të defektit, të gjitha zonat e prekura të mos vuanin mungesën e ujit të pijshëm për orë të gjata, duke vënë në punë linja alternative për furnizimin me ujë.
Nga dita e sotme rifillon furnizmi normal me ujë të pijshëm.
Falenderojmë gjithë qytetarët për mirëkuptimin dhe durimin gjatë këtyre ditëve!

defekt