Ujësjellës Kanalizime Tiranë njofton se për shkak të një remonti në rrjetin shpërndarës, zona e Yzberisht, Unazës së Re dhe Misto Mames mund të kenë kufizime në furnizimin me ujë gjatë orëve të mbrëmjes së sotme.

Stafi ynë po punon intensivisht për të rikthyer situatën në normalitet furnizimin në këto zona.

Falenderojmë banorët për durimin!