Ujësjellësi i Tiranës, njofton se për arsye të një defekti teknik në stacionin e pompimit në depon e Kombinatit, sot do të ketë kufizime të pjesshme gjatë orëve të drekës në zonën e Kombinatit, Kodër-Sharrës dhe Prush.

Sigurojmë qytetarët që stafi i UKT-së po punon intensivisht për të rikthyer në normalitet situatën e furnizimit me ujë në këtë zonë në një kohë sa më të shkurtër.

Falenderojmë banorët për mirëkuptimin!

Zyra e Shtypit
Ujësjellës Kanalizime Tiranë