Skuadrat e puntorëve të UKT-së kanë nisur aksionin për pastrimin dhe zhbllokimin e kolektorëve të ujërave të zeza në disa zona të raportuara si problematike në Tiranë

Këto foto të bëra gjatë punës në Selitë, tek xhamia tregojnë se çfarë është hedhur në tubat e shkarkimit nga banorët e Tiranës.

Mbeturina  si rroba, qese plastike madje dhe shishe uji janë gjendur në kolektorë. Mbeturina të tilla, të  hedhura pa kujdes nga qytetarët janë një nga arsyet kryesore të bllokimit të kolektorëve në rastet e reshjeve të dendura të shiut, të cilat disa herë kanë shkaktuar përmbytje në rrugët e qytetit.

Le të ndihmojmë të gjithë në eleminimin dhe pakësimin e problemeve me ndotjen e papastëritë në qytetin tonë. Kushton shumë pak. Mjafton të hedhim çdo gjë në koshin e duhur!

aksioon 3

aksion 1