Kemi lehtësuar pagesën
e fatures tuaj duke ju ofruar
20 mundësi pagese.

A keni nevojë ju, ose dikush
që njihni, për zgjidhjen
e problemeve me ujin?

E dini cili është rrugëtimi
i ujit në shtëpitë tuaja?
Zbulo burimet në qytet!

Ujësjellësi Tiranë

Furnizimi me ujë

Fakte 2015-2020

14
Pika UKT

17.4% më pak humbje në rrjet

355 000 metra linear të rrjetit ujësjellës i ndërtuar/ përmirësuar

19% më shumë mbulim i furnizimit me ujë

43 500 metra linear kanalizime të ndërtuar/ përmirësuar

64,674 kontrata më shumë

Pika UKT Harta

Pika UKT
NJË PIKË PËR TË SHËRBIMET
INFORMACION

Oraret e Shërbimit në Zyrat Qëndrore, Njësi Zonale dhe çdo Pikë UKT janë: E Hënë - e Premte: 08:00 - 16:00 E Shtunë: 08:00 - 12:00

lajme dhe njoftime

Të reja

Adresa

Rruga "Konferenca e Pezës"

Telefon

Ujësjellës Kanalizime Tiranë © 2023. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Na ndiqni:

Ujësjellës Kanalizime Tiranë © 2023. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Na ndiqni: